Termékek

Antistressz nappali krém

Az Antistressz nappali krém egész napi védelmet biztosít a stressz hatásokkal (hő, légszennyezettség, száraz levegő) szemben. Így fenntartja a megfelelő hidratációt, táplálást, a bőr élvezheti a kellemes, békés mikroklímát.

Alkalmazása: reggel az arcon és a nyakon.

Állapot : Nem érzékeny
Bőrtípus : Érett, fáradt, devitalizált bőrre
Kiszerelés : 50 ml
Kiszerelés tipus : tégely


Kaviáros szemgél

Az új megközelítés - Fekete Kaviár

Luxus, hatékonysággal kombinálva.

A Kaviáros szemgél különleges textúrája - fekete alapszín finom aranylóan csillogó fénnyel - már az első alkalommal elvarázsol mindenkit. Hatására a szemkörnyék területe selymesen simává válik.

A kaviár kivonat hidratálja és regenerálja a szem körüli törékeny területet.A tengeri kollagén fokozza az ellenállóképességet, komfortérzetet biztosít és védelmet nyújt a bőrnek.Firmactiv komplex hatóanyaga erősíti, tonizálja és feszesíti a bőrt.

A hidratáltság már az első alkalmazást követően látható. Alkalmazásával a bőr rugalmasabb és feszesebb. Textúrája jól igazodik a szemkörnyékéhez.

Alkalmazása: Reggel és /vagy este a tökéletesen megtisztított területre.

 

 

Kiszerelés : 20 ml
Kiszerelés tipus : tégely
Kezelési cél : Exkluzív ápolás


Lemosó tej

A Lemosó tej hidratáló és tápláló aktív hatóanyagokkal dúsítva, tökéletesen távolítja el a make-up-ot és más szennyeződéseket. Selymes, lágy textúrája előkészíti a bőrt, hogy mindent megkapjon, amire szüksége van. Komfortot, rugalmasságot, relaxációt biztosít, még a legstresszesebb bőröknek is.
Alkalmazása: reggel és este az arcon és a nyakon. Tonikkal átitatott vattakoronggal mossuk le.

 

Kiszerelés : 200 ml
Kezelési cél : Exkluzív ápolás


Regeneráló éjszakai krém

A bőr leginkább éjszaka újul meg és regenerálódik. Hogy elősegítsük ezt a folyamatot az Éjszakai regeneráló krém felerősíti ezt a folyamatot, segít a bőrnek fokozni a védekezőképességét. Ez a rendkívül lágy krém jó közérzetet biztosít bőrének. A kellően regenerált bőrt ezáltal simább, pihentebb.
Alkalmazása: este a tökéletesen megtisztított bőrre.Állapot : Nem érzékeny
Bőrtípus : Érett, fáradt, devitalizált bőrre
Kiszerelés : 50 ml
Kiszerelés tipus : tégely
Felhasználás : Éjszakai krém
Kezelési cél : Exkluzív ápolás


Tonik

Alkoholmentes tonik, energizáló és helyreállító aktív hatóanyagokkal dúsítva, igazi előkezelő termék. Hihetetlen komfortérzetet és finom tapintást biztosít. Alkalmazása reggel és este ajánlott az Antistressz nappali krém előtt. 

Kiszerelés : 200 ml
Kezelési cél : Exkluzív ápolás
Kiszerelés tipus : Flakon


Copyright © MATIS - Paris Cosmetic Kft.