Termékek
 
A környezetszennyezés hatásai egyre erőteljesebben jelennek meg mindennapjainkban. A kutatók az élet minden területén intenzíven keresik a nemkívánatos hatások csökkentését szolgáló megoldásokat. Nincs ez másképp a kozmetika területén sem: aMATIS a világtrendeknek megfelelve új termékvonalat fejleszt, melyet ANTI POLLUTION névvel látott el.

Megújult formula: Hialuronsav + C- Vitamin + Kollagén
A matiskIN™_4.0 jelentősége abban áll, hogy biztosítja a megfelelő víztartalmat és ezáltal lassítja az öregedési folyamatokat. Belülről javítja a bőr megjelenését, az arcon és testen egyaránt kifejti hatását.

Védi a bőr őssejtjeit és visszaadja a bőr fiatalságát. 25 éves kortól, minden bőrtípus számára. A növényi őssejtekről ma már tudjuk, hogy megfiatalítják a bőrt és újraindítják a sejtképződést.

Segítségével javíthatunk bőrünk állapotán.

A CELL EXPERT™ a fehér rózsa őssejtjéből nyert speciális összetevőivel megállítja a bőr öregedését azáltal, hogy a sejteket újratermelődését serkenti.

Ez az exkluzív termék védi a bőr őssejtjeit, segíti a sejtek regenerálódását, és visszaadja a bőr fiatalságát.
Minden bőrtípus és korosztály számára javasolt!  

 • Kezeli a mimikai ráncokat és a mélyebb barázdákat.
 • 30 éves kortól, minden bőrtípus számára.

 

 

 

A Ránctalanító sorozat termékei a mimikai ráncokat kezelik, komplexebb hatásmechanizmus segítségével és új generációs MATIS fejlesztésű hatóanyagok alkalmazásával.A RÉPONSE CORRECTIVE - Ránctalanító sorozat 3 szinten hat:

 • ellazítja az izmokat, melyek a mimikai ráncok kialakulásáért felelősek,
 • feltölti a már meglévő ráncok mélyedéseit,
 • újraépíti a bőr szerkezetét.

Itt olyan készítményeket láthat, amelyek különleges ápolást tesznek lehetővé, és egyik MATIS sorozathoz sem kapcsolódnak. 

 • Speciális ápolás a szemek körüli ráncokra, karikákra és megereszkedett területekre.
 • 25 éves kortól, minden bőrtípus számára.

 

 

A szemek körüli bőr különösen érzékeny és sérülékeny terület, speciálisabb ápolást igényel.

Ezekkel a termékekkel a MATIS szemápoló sorozata egy teljes körű ápolást nyújtó sorozat. A termékeket a MATIS kutatói kellő szakmai tudással, professzionalizmussal fejlesztették ki, így a legérzékenyebb szemkörnyékre is használhatóak. Magas a toleranciaszintjük, mivel azonos pH-júak, mint a könny és nagyon gyengéd összetevőket tartalmaznak. A kialakított formulák hatékonyságát a megfelelően kiválasztott nyugtató, pangáscsökkentő, feszesítő és védő, aktív összetevők garantálják.

 • Nyugtatja, védi és erősíti a piros, feszült és rugalmatlan bőrt.
 • Minden életkorban az érzékeny bőrökre.

 

 

Függetlenül a bőr típusától - száraz, zsíros vagy kombinált - a bőr érzékeny lehet. 

Az érzékenység típusai: alkalmi vagy állandósult. Bármi okozza is, a bőr feszül, gyulladásra hajlamos, szenved. Ez a kellemetlen állapot a mindennapos ártalmak hatására rosszabbá válhat.

A bőr segítségére egy gyengéd, de hatékony MATIS sorozat siet, hogy ápolja azt.

 • Tisztítja, frissíti és hidratálja a zsírosabb bőröket.
 • Minden életkorban a zsíros és kombinált bőrökre.

 

 

A zsírosabb bőrtípusok szennyezettek, a pórusok tágak, szürkés, fakó az arcszín, kipirosodásra hajlamosak és fénylenek.

Az ilyen bőrök vágynak a tisztaságra, frissességre, üdeségre de a megfelelő hidratáltság és komfort biztosítása is elengedhetetlen.

A RÉPONSE PURETÉ sorozat termékei biztos válaszokat adnak a zsíros bőr problémáira.

 • Gátolja a ráncok kialakulását, megőrzi a bőr fiatalságát.
 • 25 éves kortól, az öregedés első jeleinek kezelésére. 

 

 

Bőrünket védeni kell a károsító hatásoktól, melyek idő előtt a bőr öregedéséhez vezetnek és e mellett vigyázni kell a fiatalságra.

A Fiatalító sorozat célja az öregedés megelőzése. Érzéki, virágos, nőies illatvilág és varázslatos textúrák jellemzik a sorozatot

 • Segít visszaadni a bőr fiatalságát és feszességét. 
 • 40 éves kortól, a feszességét vesztett bőrökre.

 

A RÉPONSE INTENSIVE terméksor magas hatóanyagtartalma révén (Densiderm komplex - kapor, szója) biztosítja az érettebb bőr számára az egyensúlyt és a jól ápoltság érzését. A gondosan megválasztott hatóanyagok kombinációi biztosítják az azonnali és hosszú távú eredményeket. Hatékony sorozat a kötőszövet erősítésére, a tónus fokozására és az arckontúr javítására.

 • Exkluzív sorozat - prémium hatóanyagokkal!
 • Leküzdi az idő múlásának jeleit.
 • 30 éves kortól, az érett bőrökre.

 

 

 

A sorozat fő összetevője a kaviár kivonat, amely egy ritka és értékes hatóanyagnak számít. 

Hatására bőre visszanyeri hidratáltságát, tónusát és rugalmasságát. Ezen felül a termékekben megtalálható a tengeri glikoén, omega-3, zsírsavak, tamarind és retinol, amelyek együttesen gátolják a bőr korai öregedését.

 • Regenerálja a sejteket és energiával tölti fel a bőrt.
 • 25 éves kortól a stresszes és fáradt bőrökre.

 

Vitalizáló sorozatot speciálisan a városi életmód káros hatásainak kezelésére fejlesztette ki.A mindennapos stressz, a fáradtság, a felfokozott életritmus, a levegő szennyezettsége, az időjárás változás mind-mind gyengítik a bőr védekezőképességét, az arc veszít üdeségéből, ragyogásából. Két MATIS komplex az OLIGOVIAL és a CAPTOZONE segítségével a bőr energiával töltődik fel, a sejtek regenerálódnak, javul a természetes védekezőképessége, egészséget sugároz. Bármely bőrtípusra, bármely életkorban lehet találni olyan termékkombinációt, mely az optimális ápolást biztosítja.

 • Ragyogó arcszín, friss és üde bőr.
 • 16-tól 25 éves korig, a fakó és fáradt bőrökre.

 

 

,,Ragyogás, vitalitás, energia...
amire a fiataloknak szükségük van!"

 

A SOROZAT KIFEJEZETTEN A FIATAL ÉS DINAMIKUS NŐK SZÁMÁRA NYÚJT
MEGOLDÁST A FAKÓ BŐRSZÍNNEL SZEMBEN. A termékekben található C-vitamin és Goji bogyó kivonatok biztosítják a bőr ragyogását, frissességét és üdeségét.

 • Kezeli a sötét foltokat, a bőrpírt és a szabálytalan bőrfelszínt. 
 • Minden életkorban és bőrtípusnál.

 

 

Azon túl, hogy az öregedés jelei láthatóvá válnak a bőrön, nagyon fontos, hogy milyen a bőrünk minősége:
sötét foltok, bőrpír, szabálytalan bőrfelszín. Ezek a problémák bármely életkorban és bőrtípusnál előfordulhatnak és akár több éven keresztül is jelentkezhetnek.

Manapság a nők már nem félnek annyira megmutatni az öregedéssel járó jeleket, feltéve ha bőrük gyönyörű, természetes fényű és fiatalos.

A Teint sorozat bármely életkorban lévő nő számára tökéletes választás, ha gyönyörű arcszínre, egységes és fénylő bőrre vagy minőségi javulásra vágyik.

A RÉPONSE SOLEIL sorozat széles skálája a fényvédőknek: SPF 6, 8, 10, 25, 30, 40, melyek közül a típusának és színének a legmegfelelőbbet, akár világos, akár sötétebb a bőr színe.

A MATIS testsorozata speciálisan kifejlesztett termékeivel biztosítja Önnek a kezelések hatását a saját otthonában.A tenger kimeríthetetlen forrása az ásványi anyagoknak és proteineknek, melyek felépítése nagyon hasonlít a bőrben található anyagokhoz. A növényi olajok gazdag esszenciális zsírsavtartalma segít a test feszességének és tónusának megőrzésében. Minden évben legalább egyszer egy SPA-kezelés segít visszanyerni az életerőt, eltűnteti a stresszt és visszaszerezni azt az energiát, melyre mindenki vágyik, azonban nem mindig tudunk időt szakítani egy teljeskörű SPA programra.
!

A MATISPA terméksor a speciális kezelések mellett (Karcsúsítás, Relaxálás, Anti- ageing, Méregtelenítés) a jó közérzet és a jó hangulat elérését célozza, amelyet otthon is használható készítményekkel egészít ki.

 


A kezelések az összes érzékszervünket elvarázsolják:
LÁTÁS: a színek segítségével sikerül harmóniába kerülnünk Lila - nyugtat, regenerál
Sárga - méregtelenítő hatású 
Zöld - fokozza a harmóniát kívül és belül
Fekete - nyugtat és fenntart

HALLÁS: felkért zeneszerzők által komponált dallamok, amelyek a megfelelő közérzetet biztosítják a kezelés folyamán.

TAPINTÁS: a különböző textúrájú anyagok (olaj, balzsam) és az érintés fokozzák a speciális hatásokat.

SZAGLÁS: A színekhez különböző illatvilág párosul, amely segít a megfelelő atmoszféra kialakításában. 
Lila - pihentető levendula illat
Sárga - citrusos illatok
Zöld - gyümölcsös, virágos illat
Fekete - üde illatkompozíció rozmaringgal, vaniliával és citrommal.

ÍZLELÉS: A kezelés utolsó lépése az ízlelésre hat, amelyet a matiskIN_3.0 - Iható szépség elixír biztosít. Kívül- belül hidratál, ezáltal teszi teljessé a bőrápolás hatásait.

Korszakunk férfi ideálja vonzó és ápolt akar lenni.
A MATIS felismerve ezen igényt kialakította a férfiak ápolását segítő, speciális termékeket.A megújult MATIS Férfi Arcápolási sorozat teljes mértékben figyelembe veszi a kor követelményét, még a legproblémásabb férfi arcbőröket is viselhetővé szelidíti. 11 készítmény és két szalonkezelés adja a teljes palettát. A sorozat méregtelenítő illetve regeneráló kezeléseket biztosít. Külön az erősebbik nemnek kifejlesztett masszázsgél illatvilága és a hátmasszázs is a maximális gondoskodást nyújtja a férfiak számára.

Különleges készítmények egy csomagban, a tökéletes otthoni szépségápolásért.

Copyright © MATIS - Paris Cosmetic Kft.